13 oktober 2018 veiling Grolloo Springlevend in Het Markehuis!

Op zaterdag 13 oktober vindt voor de derde keer de unieke veiling van Grolloo Springlevend plaats in Het Markehuis. De voorbereidingscommissie is volop bezig met het plannen van deze dag en het uitwerken van het draaiboek. De opbrengst wordt ingezet voor het opknappen van de toneelzaal van Het Markehuis.

Op deze dag worden er niet alleen waardevolle voorwerpen geveild, maar ook zal er weer een volle bak met allerlei uiteenlopende diensten in de aanbieding zijn. Good old Henk Zeelenberg heeft zijn eerste dienst (al ver voordat de veiling plaatsvindt!) in de aanbieding gedaan: ophalen van Schiphol voor € 100,00. Een groepje vogelaars heeft Henk nu al weten te charteren voor deze exclusieve dienst en de eerste € 100,00 doneert Henk dan ook vol trots aan de veilingpot.

Twee veilingmeesters zijn al vastgelegd. Naast burgemeester Van Dijk heeft ook onze vaste veilinggrootmeester Jan Sijbring heel spontaan toegezegd deze dag weer helemaal vrij te houden voor de veiling. En tenslotte zijn de onderhandelingen voor een spetterende recordpoging met Bas Luinge ook opgestart. Zodra gegarandeerd kan worden dat een arts bij deze recordpoging ingezet kan worden, wil Bas nog één keer een uniek record op de fiets neerzetten.

Heeft u nu al waardevolle spullen staan, bewaar ze s.v.p. nog even. T.z.t. zullen deze graag bij u afgehaald worden. Vanaf mei worden er ook diensten “opgehaald” om weer op de veiling te kunnen inzetten. Uiteraard kunt u ook nu al uw prachtige dienst doorgeven. Dat kan via veiling@grolloospringlevend.nl of via een van de werkgroepleden (zie hieronder).

Werkgroep Veiling Grolloo Springlevend 2018:
Bert Meems, Katrien Eggens, Ina Reinders, Hilbert Stel en Dick Oelen