Prachtige en unieke kavels voor de veiling 2018!

Deze week werd ons een uniek schilderij van Ralph de Jongh aangeboden, speciaal gemaakt voor Grolloo! Ralph de Jongh is een Nederlandse blueszanger, – componist en -gitarist en daarnaast ook kunstschilder.

Ook oud-burgemeester Eric van Oosterhout draagt Grolloo en omgeving nog een warm hart toe. Hij biedt entreebewijzen voor Wildlands aan!

Aan zijspannen en coureurs in Grolloo geen gebrek: Henk Enting gaat graag met u op pad om de omgeving van Grolloo eens te bekijken vanuit een zijspan. Als u meer van 1 pk houdt dan kunt u samen met Henk Beijering met paard en koets op pad gaan.

Ook in 2018 weer creatieve (SGO) teams?

Taarten bakken, oud & nieuw verassingsmanden, ontbijtpakketten, picknickmanden, oppassen en de tuin bladvrij maken. Deze diensten werden in 2015 door de sporters van SGO aangeboden. Veel lol, hilariteit en een top opbrengst als gevolg. SGO-sporters en teams, mogen we ook in 2018 weer op jullie creativiteit en inzet rekenen?

Heeft u nu al waardevolle spullen staan of een mooie dienst aan te bieden, laat het ons weten via veiling@grolloospringlevend.nl of neem contact op met één van de werkgroepleden.

 

De werkgroep Veiling Grolloo Springlevend 2018,

Bert Meems, Dick Oelen, Hilbert Stel, Ina Reinders en Katrien Eggens

 

M  Veiling@grolloospringlevend.nl

W  www.grolloospringlevend.nl

Veiling Grolloo Springlevend