Markehuis ontvangt Zilveren certificaat Gezondere Kantine!

Vrijdag 18 september jl. werd aan Ina Wobbes, beheerster van Het Markehuis, het Zilveren certificaat voor de Gezondere Kantine uitgereikt. Wethouder Bas Luinge van de gemeente Aa & Hunze sprak lovende woorden uit over het bereikte resultaat! Het door Team Fit opgestarte initiatief om voor alle producten die in de kantine aangeboden worden een gezond alternatief te bieden, is door Het Markehuis zodanig uitgevoerd dat niet het Bronzen certificaat, maar zelfs het Zilveren certificaat werd behaald! Er wordt bijvoorbeeld caloriearme frisdrank en chocomel aangeboden. Er zijn gezonde mueslirepen te verkrijgen en popcorn. Dit zijn gezondere alternatieven ten opzichte van het assortiment dat al verkrijgbaar was.

Een mooi resultaat! En, zoals Ina Wobbes al zei, wie weet bereiken we ook nog het Gouden certificaat! Daarmee geven we het goede voorbeeld aan onze jeugd en sporters!

Van medesponsor Rabobank kreeg Het Markehuis een prachtige cheque van € 250,00 aangeboden. Dit bedrag zal goed besteed worden!

Voor meer informatie zie op de website https://teamfit.nl/sportlocaties