Workshop zeepketting maken

Op 8 februari 2016 werd in Het Markehuis een zeer geslaagde workshop zeepketting maken gehouden onder leiding van Annette Feunekes. Een enthousiaste groep deelnemers stortte zich op de vele vormpjes, geurtjes en kleurtjes. Au bain marie verwarmde zeepvloeistof werd door een ieder van een gekozen geur en een aantal kleurdruppels voorzien, waarna je kon kiezen in welke vorm je de zeepjes wilde gieten. Nadat de zeep afgekoeld en dus uitgehard was, kon je kralen, de zeepjes en allerhande versierselen aan een draad of lint rijgen. Er werden mooie creaties gemaakt die ook nog eens heerlijk roken! Bovendien was het erg gezellig, zoals uit bijgaande foto’s blijkt!

We gaan nog wel vaker een workshop organiseren gezien het succes van deze avond. Wordt dus vervolgd; wie nog ideeën of suggesties heeft, kan ons mailen (zie contactformulier) of deze doorgeven aan een van onze beheersters.

IMG_5386 IMG_5384 IMG_5383 IMG_5385