VACATURE BEHEERDER m/v

Onze beheerder Ina Wobbes stopt per 1 oktober a.s. met haar werkzaamheden voor Het Markehuis. Ze heeft vele jaren met grote inzet gewerkt voor ons dorpshuis. Wij vinden het jammer dat ze stopt, maar begrijpen en respecteren haar beslissing.

Wij zijn per 1 oktober 2022 op zoek naar een nieuwe BEHEERDER m/v.

Kom jij werken als beheerder in het mooie dorpshuis in Grolloo?

Ben jij degene die samen met ons bestuur Het Markehuis verder ontwikkelt tot dé ontmoetingsplaats voor sport en cultuur in Grolloo? Hiervoor krijg je alle ruimte om je gastvrijheid te tonen aan onze vaste én nieuwe bezoekers. Je bent een inspirerend persoon voor de vrijwilligers waarmee je samenwerkt. En natuurlijk schuw je niet de schoonmaaktaken, het broodjes smeren voor de lunch en het maken van het bezettingsschema voor het gebruik van de verschillende ruimtes.

Het is een zeer zelfstandige functie waarbij ook het opzetten van nieuwe activiteiten en het werven van nieuwe gebruikers tot je takenpakket behoort. Idealiter heb je kennis van de richtlijnen voor veiligheid en hygiëne of je bent bereid dit te leren.

Het gaat om een dienstverband van minimaal 12 uur per week. Meer uren (tot maximaal 24 uur) zijn in overleg mogelijk.

Het Markehuis is een multifunctioneel dorpshuis met diverse zalen en een professionele sporthal. Het fungeert tevens als sportkantine voor o.a. voetbal en volleybal van SGO. In het dorpshuis zijn vele bijeenkomsten en vergaderingen, met name van de plaatselijke verenigingen en organisaties. In 2015 waren we dorpshuis van het jaar in Drenthe! Wij zijn ambitieus en bezig de centrale ontmoetingsfunctie van het dorpshuis te versterken naar een dorpshub. Voor meer informatie: zie onze website www.markehuis.nl.

Jouw schriftelijke sollicitatie met CV kun je tot 1 augustus a.s. per e-mail sturen naar secretariaat@markehuis.nl of per post (p/a Hofakkers 24, 9444 XB Grolloo). Voor meer informatie kun je bellen met Ina Reinders, secretaris van het Dagelijks Bestuur, telefoon 06-23057900, of met een van de andere bestuursleden.