Prachtig aanbod voor Veiling Grolloo Springlevend

Gedurende de zomervakantie is er weer een divers aanbod voor de veiling van Grolloo Springlevend op zaterdag 13 oktober binnengekomen:

 • Mevr. Aaltje Koopman leverde o.a. een krat vol lp’s, een Brother naaimachine en 2 prachtige zwart wit foto’s in originele lijsten aan;
 • Via de familie Nijmeijer ontvingen we een originele bascule weegschaal met enkele gewichten;
 • Fietsspecialist Kamp uit Rolde biedt een grote onderhoudsbeurt voor de fiets aan;
 • De firma Enting heeft een grote partij originele houten klompen klompen aangeboden;
 • Het C+ B museum biedt 10 entreekaarten voor dit prachtige museum aan;
  Sido Bosma van Totaalwas biedt 3x een glasbewassing aan in Grolloo e.o.;
 • Het dierenpension De Open Ruimte biedt 15 kg hondenvoer aan;
 • De Groller Bok, Bertus Reinders, biedt aan om een website te bouwen en deze een jaar te onderhouden;
 • Rond de kerst naar een prachtige (bloemen) kerstshow? Gera Gommers biedt hiervoor 2 kaarten aan;
 • Een snelle ronde beleven op het TT circuit? Richard Heling biedt een aantal ritten aan over het TT circuit samen met hem in zijn Westfield raceauto;
 • Altijd al eens muziekles willen nemen? Crescendo biedt 3 muzieklessen van 20 min aan van bevoegde docenten. Er is keus uit koper, hout of slagwerk;
 • Tuinbeeldenboerderij Schoonloo biedt een beeld van een prachtige ransuil aan.

Daarnaast heeft de in Grolloo woonachtige zangeres AJ Plug (zie foto) een huiskamerconcert aangeboden op een nog nader te bepalen datum. Dit concert wordt gehouden in de kerk en tijdens de veiling gaat de verkoop van entreebewijzen voor dit unieke concert van start. Er zijn 100 kaarten beschikbaar. Onlangs presenteerde AJ Plug een van haar prachtige nieuwe songs in het programma Veronica Inside met o.a. Johan Derksen. Wees erbij straks als op 13 oktober de kaarten in de verkoop gaan! Intussen wordt naar een passende datum voor het concert gezocht, die we binnenkort bekend zullen maken.

Zaterdag 22 september: ophaaldag van waardevolle spullen
Op zaterdag 22 september komen we met een kar en tractor de aangeboden waardevolle artikelen voor de veiling bij u ophalen. Vooraf willen we graag weten wat er wordt aangeleverd, want we kunnen niet alles accepteren. We zijn echt op zoek naar spullen die vlot verkocht kunnen worden vanwege het unieke karakter en/of de waarde die ze vertegenwoordigen. We zijn een veiling en er wordt alleen bij opbod verkocht. “Rommelmarktspullen” zoals glazen, kopjes, kapotte elektrische apparaten, oude boeken e.d. zijn niet voor onze veiling bedoeld en worden dan ook niet meegenomen.

De prachtige posters gemaakt en aangeboden door Janniek Reinders-van Klinken van J-Sketch Graphic Work[s], hangen inmiddels op de prikborden in en om Grolloo.

Niet alleen onze welbekende veilingmeester Jan Sijbring is op 13 oktober present, maar er zullen meerdere veilingmeesters op ludieke wijze in actie komen, waaronder Jan Germs (Huus van de Taol), oud-wethouder Harrie Dijkstra, Derk Jan Schepers en Gert-Jan Hietbrink.

 

 

We krijgen al veel zaken en diensten aangeboden. Wie ook nog iets unieks voor het goede doel heeft (voor de renovatie van de toneelzaal van het Markehuis), kan een van onderstaande mensen benaderen. Onze hartelijke dank!

Bert Meems (06-12801168) Katrien Eggens (06-14646995), Ina Reinders (06-23057900), Hilbert Stel (06-24929295) en Dick Oelen (06-30191129)