Update kavels veiling 2018

Wie wil dat nu niet? Een heerlijke overnachting in Hotel – Pension – Bed & Breakfast ‘De Lindenhof’. Dichtbij en er toch even tussenuit! Een prachtige kavel om straks op te bieden. Naar het museum? Luut Heijes neemt je graag mee naar een Museum in Assen of Groningen óf ga met Luut op de motor een toertocht maken. 

Hans en Marion van Boven van Voetzorg en Fysiotherapie Grolloo bieden een pedicure en een sportmassage aan. Wilt u niet in de kou zitten deze winter? Techniko biedt een onderhoudsbeurt voor uw CV Ketel aan.

Volop vrijetijds- en outdoorbeleving in Grolloo. Joytime biedt een kavel voor de toegang tot het Belevingspark aan inclusief een Plate menu. En Joytime Vrijetijdsactiviteiten biedt voor een groep van 8 personen het arrangement Escape the Forest aan. Geen tijd om je te vervelen!

Eén van de Groller vakmannen van bouwbedrijf Stoffers kan weer ingezet worden voor 3 uur vakmanschap. En uw hond is vast blij met een vachtbehandeling door Eline Roukes van Elines Hondentrimsalon!

Heeft u nu al waardevolle spullen staan of een mooie dienst aan te bieden, laat het ons weten via veiling@grolloospringlevend.nl of neem contact op met een van de werkgroepleden.

 

De werkgroep Veiling Grolloo Springlevend 2018,

Bert Meems, Dick Oelen, Hilbert Stel, Ina Reinders en Katrien Eggens

 

M  Veiling@grolloospringlevend.nl

W   www.grolloospringlevend.nl

Veiling Grolloo Springlevend