11 maart NL Doet!

Op zaterdag 11 maart a.s. is de landelijke actie NL Doet van het Oranje Fonds. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Het Markehuis in Grolloo doet weer mee! We kunnen daarbij zoveel mogelijk helpende handen gebruiken. We starten om 9.00 uur en stoppen zo rond 16.00 uur. Aan de vrijwilligers worden de natjes en droogjes (incl. lunch) aangeboden. Scholieren kunnen deze dag gebruiken om uren te scoren voor hun maatschappelijke stage, dus meld je snel aan!

U kunt zich tot uiterlijk 10 maart a.s. aanmelden per e-mail of telefoon (zie hieronder) of via de website van het Oranje Fonds http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus_zoeken. Even melden bij het bestuur of de beheersters van Het Markehuis mag natuurlijk ook. Laten we er weer een gezellige en nuttige dag van maken!

 

secretariaat@markehuis.nl   ~  gsm 06-23057900